Kul med gänget

Det är ju alltid kul om man kan hitta på något kul tillsammans. Det är j såklart att alla vill ha kul och det är ju något som man kan hjälpa till med så att det blir kul. Varför inte satsa på att hitta på något kul nu när hösten har kommit igång och man är lite seg för att semestern är slut och det är ett tag kvar till ledigheten. Då kan det vara kul  att hitta på något skoj tillsammans med gänget på jobbet.

Vad ska man då hitta på?

Ja det är kanske svårt tänker du att veta vad man ska hitta på tillsammans, men det behöver inte vara så svårt och det behöver inte vara så avancerat heller. Det kan vara något enkelt som att gå ut och käka på något fint ställe eller så kan man grilla ihop gå och bowla eller något annat skoj. Det gäller bara att man samlas och att man har det trevligt en liten stund. Sen är det såklart bra om det är möjligt att få till det så att alla känner sig bekväma med det som man har tänkt att göra så att så många som möjligt verkligen kommer.

Man kan ju skicka ut ett mail med några förslag så får alla skriva vad det är dom föredrar så får man se vad alla vill göra. Sen så kan man ju kolla med andra företag och se vad det är dom har gjort för att få lite idéer. Det finns ju så många bra företag som satsar på sina anställda som smarter marketing till exempel. Ja det är bra att hitta på något tillsammans för att ha det lite roligt ihop. Det kan vara väldigt nyttigt för alla på företaget och det är bra för gemenskapen att göra något tillsammans och ha kul.